Dec 21, 2016, 8:52 PM

Моята муза 

  Poetry
480 0 12

Със чашката отново сме двамина.

Гледаме се кротко и мълчим.

Щастието щом за миг отмина

дружбата отново ще скрепим.

 

Изпълнена със благодат кристална

донасяща в живота ми покоя

със свойта същност тъмноогледална

тя ще се превърне в муза моя.

 

София

16.12.2016 г.

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??