11.06.2020 г., 19:42 ч.

Моята съдба — това си ти 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
1327 2 0

Погледнах в очите ти и осъзнах, 

че само ти си мъжът за мен.

Сърцето твоето за любовта разпозна

и в лудешки бяг кръвта бушува.

Да те забравя се опитвам 

поне по хиляда пъти на ден, 

по още толкова сбогом ти казвам, 

искам без мен да си щастлив.

Но сърцето отказва да те пусне

далеч от мен и любовта ни 

и в миг се осъзнавам, че такава любов

един—единствен път в живота се намира

и моята съдба в него — това си ти.

 

 

 

22.05.2020 г./ 15:31 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??