14.03.2009 г., 20:41 ч.

Мрак... 

  Поезия » Друга
603 0 0

Мрачно е в стаята моя...

Дори и музиката не е

усмихната...

 

Стоя и чакам някой,

но кого - не зная...

Обичам, но кого -

 

не зная...

Всеки ден един и

същи въпрос: "Дали

ще Го срещна?"

 

Може би той бе

в мрака... чакайки

да ме прегърне...

 

Не знаех...

Беше ми любопитно...

И го потърсих в мрака...


© Наталия Благоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??