5.01.2008 г., 20:53 ч.

Муза 

  Поезия » Философска
782 0 11
 

Муза

 

 

Уморени криле...

 

Оголяло сърце...

 

Крещи тишината...

 

върху белия лист...

 

И прошарени мисли

 

надпреварват се в ритъм...

 

Те се лутат бездомни,

 

без посока и вятър...

 

Търсят смисъла,

 

който вечно се крие.

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??