Муза
Уморени криле...
Оголяло сърце...
Крещи тишината...
върху белия лист...
И прошарени мисли
надпреварват се в ритъм...
Те се лутат бездомни,
без посока и вятър...
Търсят смисъла,
който вечно се крие.
© Павлина Петрова All rights reserved.