21.12.2008 г., 10:57 ч.

Музиката в мен 

  Поезия
621 0 4
Музиката в мен


Ти си музиката в мен,
мелодията в главата ми.
Усмивката в моя ден,
нежността вътре в душата ми.

Повтарящият припев
споменава твоето име,
а отвътре ме боли.
Господи, моля те, спаси ме.

Любовта е кат песен,
но вярно, няма песен без край.
Наближава пак есен,
в нея отделно ще търсим рай.

Ти си там, а аз съм тук
така се завъртя светът ни.
Музиката в мен - не друг,
пак ти си, въпреки труда ми.

И пее ми гласът ти,
запаметен в съзнанието.
За ритъм е пулсът ти,
основа на страданието.

Цигулки са сълзите,
а болката - виолончело,
но отминават дните,
усмивките ми не отнело.

И все пак...
ти си музиката в мен!



© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??