13.06.2006 г., 22:58 ч.

МЯСТО НАРЕЧЕНО ДОМ 

  Поезия
907 0 4

МЯСТО НАРЕЧЕНО ДОМ


Тъмнина обагря лицето
Вятърът в косите лети
Пътувам, ситни крачки в полето
Спасение единствено си ти
Търся упование в сърцето
Няма ги и детските игри
Ръце протегнати в небето
Спасение единствено си ти


Място наречено дом
Политам на белия кон
Място наречено дом
Отивам...


Самотен остров се явява
Нежен глас ми шепти
Плача сред гниеща забрава
Спасение единствено си ти


Причина да остана
Трябва ли да спра
Сили вече нямам
Помогни ми да се прибера


Спасение единствено си ти
Спасение единствено си ти


Място наречено дом
Политам на белия кон
Място наречено дом
Отивам...
Прибирам се у дома

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??