11.05.2008 г., 18:14 ч.

Мъдрост ли? 

  Поезия
887 0 2
Мъдрост ли?

Що за мъдрост да напиша?
Щом сърцето в мен не диша!
Уби го лъжливата ти любов
и за това помогна животът суров.
Дори и аз над него не се смилих,
като от жестока мъка го напих!
Сега в мене има нещо празно,
но на никой не му е ясно...


© Александра Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??