27.03.2006 г., 18:27 ч.

Мъдростта е тъга 

  Поезия
836 0 4

 МЪДРОСТТА Е ТЪГА
           
Чак досадник - как го каза!
Интересно беше ти, нали.
Защо натрупа се досада,
проблемът мой ли е, дали?

Постигаш нещо и се дръпваш
недоволна, ненаситна в любовта.
Отричаш се и отново търсиш
съвършенството на грешната земя.

Тръгвам си сред куп въпроси.
Да ги задам ли - ненужно е това.
Благодарен съм и нямам рани,
само малко мъдрост и малко тъга.

© Светослав Статев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??