27.05.2015 г., 23:09 ч.

Мъгла 

  Поезия » Друга
607 0 0

Мъгла

 

В мъгла непрогледна,
ръка непозната сочи.
Път от тръни железни,
шепоти дяволски сладки.

И въздуха разнася кръвта,
няма го деня, няма е нощта.
Там в простора на мъглата,
с остри зъби скрило се е то.

Трепет плах тялото прегръща,
пътя назад в белотата изтрит e.
Стъпка напред, стъпка наляво,
а после на земята, под одеяло.

© Красимир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??