"Не плачи" казах й
на мъничката "аз".
Не плачи, а затвори очи.
Това е твоят глас,
само че след няколко години.
Вярвай ми,че всичко ще отмине.
Но сега на дъното на пропастта
малко ще ти идва в повече страха
и любовта...
Тази, която никога я няма.
И мисля,че в това
се крие магията на лудостта.
Смисъл на живота ти дава -
една химерна, черна, непрогледна,
но винаги мъгла.
© Радост Димитрова Всички права запазени