6.09.2016 г., 20:39 ч.

Мъгла (по Rammstein) 

  Поезия
340 0 2

Импровизация по "Nebel" ("Мъгла") на Rammstein (Рамщайн)

 

 

Der letzte Kuss ist so lang her

der letzte Kuss...

er erinnert sich nicht mehr...

 

 

Последната целувка отдавна отнесена,

потъна сред вълните сребристо - предречена,

остана тихият залез - в гърдите кърви,

а бледият спомен още боли...

Дълго държа ръката ми, морето шептеше,

отзвук от изгрев в очите му блестеше,

вихрена пяна и синя вода,

безмълвна, тлееща мъгла...

Последна солена целувка, после тишина,

безмълвна, опиваща мъгла,

за миг се обърнах, преди залезът да догори,

и споменът остана - трепкащи, бисерни очи...

06.09.2016

 

 

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

За nevestulka (Ваня Накова) :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • О, благодаря ти За мен е много голяма чест да ме сравняват с него Радвам се, че ти хареса
  • О, да! Благодаря ти!!! Дълбок поклон пред теб и Тил Линдеман, велики сте и двамата
Предложения
: ??:??