Импровизация по "Nebel" ("Мъгла") на Rammstein (Рамщайн)
Der letzte Kuss ist so lang her
der letzte Kuss...
er erinnert sich nicht mehr...
Последната целувка отдавна отнесена,
потъна сред вълните сребристо - предречена,
остана тихият залез - в гърдите кърви,
а бледият спомен още боли...
Дълго държа ръката ми, морето шептеше,
отзвук от изгрев в очите му блестеше,
вихрена пяна и синя вода,
безмълвна, тлееща мъгла...
Последна солена целувка, после тишина,
безмълвна, опиваща мъгла,
за миг се обърнах, преди залезът да догори,
и споменът остана - трепкащи, бисерни очи...
06.09.2016
© Teddy Daniel K. All rights reserved.