14.04.2020 г., 10:24 ч.

Мъж от любов 

  Поезия » Любовна, Философска, Друга
462 1 0

Ще си купя колà,
ще затворя вратата.
Ще преборя страха
и ще тегля чертата.

Ще рисувам небе,
под което сме двама.
Ще милувам дете.
Ще си дама и мама.

Ще заспиваш до мен -
в романтичните нощи.
Ще съм дъжд кадифен.
Ще съм твоето още...

Ще съм мъж от любов
и ще пиша поеми...
Аз... за нас съм готов.
Обещавам ти време.

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??