Apr 14, 2020, 10:24 AM

Мъж от любов 

  Poetry » Love, Phylosophy, Other
464 1 0

Ще си купя колà,
ще затворя вратата.
Ще преборя страха
и ще тегля чертата.

Ще рисувам небе,
под което сме двама.
Ще милувам дете.
Ще си дама и мама.

Ще заспиваш до мен -
в романтичните нощи.
Ще съм дъжд кадифен.
Ще съм твоето още...

Ще съм мъж от любов
и ще пиша поеми...
Аз... за нас съм готов.
Обещавам ти време.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??