21.11.2007 г., 16:38 ч.

Мъжа на мойте мечти 

  Поезия
622 0 2

Ти си красив, умен и талантлив,

с големи кафеви очи.

Ти си силен и добър -

мъжа на мойте мечти.

 

Твоята усмивка ми сгряваше сърцето,

когато се опарвах аз от чуждите лъжи.

Твоят чар ми дава сили,

дава ми кураж да продължа.

 

Мил и нежен,

постоянно взимаш ми ума.

Благороден дори -

ти присъстваш в мойте мечти.

 

Защо слагаш край на приказката?

Какво ти сторих ми кажи?

Но вече спри, не говори!

Знам, че лъжеш,

знам, че е съдба.

 

Виждам онзи огън,

който вътре в теб гори.

Просто замълчи,

и бъди мъжа на мойте мечти!

 

 

© Цветомира Тинкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??