Ти си красив, умен и талантлив,
с големи кафеви очи.
Ти си силен и добър -
мъжа на мойте мечти.
Твоята усмивка ми сгряваше сърцето,
когато се опарвах аз от чуждите лъжи.
Твоят чар ми дава сили,
дава ми кураж да продължа.
Мил и нежен,
постоянно взимаш ми ума.
Благороден дори -
ти присъстваш в мойте мечти.
Защо слагаш край на приказката?
Какво ти сторих ми кажи?
Но вече спри, не говори!
Знам, че лъжеш,
знам, че е съдба.
Виждам онзи огън,
който вътре в теб гори.
Просто замълчи,
и бъди мъжа на мойте мечти!
© Цветомира Тинкова All rights reserved.
Прекрасен стих, Цвети!!!6+