4.04.2023 г., 11:52 ч.

Мъже на простора 

  Поезия » Гражданска
317 0 0

Мъжете на честта летят високо

и реят поглед в звездното небе.
Очите са отворени широко
за спомен от безбрежното сърце.

 

Летците не тъгуват по земята,
те знаят, колесник ще приземят.
Уверено кръжат със свободата
и чакат утре пак да полетят.

 

Пилотите са хора на простора
и силната им воля ги държи.
За екипажа чест са и опора,
небето почит звездна им дължи...

 

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??