Мъжете на честта летят високо
и реят поглед в звездното небе.
Очите са отворени широко
за спомен от безбрежното сърце.
Летците не тъгуват по земята,
те знаят, колесник ще приземят.
Уверено кръжат със свободата
и чакат утре пак да полетят.
Пилотите са хора на простора
и силната им воля ги държи.
За екипажа чест са и опора,
небето почит звездна им дължи...
© Наташа Басарова All rights reserved.