15.03.2011 г., 0:05 ч.

Мъжко момиче 

  Поезия » Любовна
2019 1 19

А това, че съм мъжко момиче

вече почна да става клише.

Знам, по мъжки в живота си тичам – 

имам здрави и силни нозе.

 

Мъжки силна, по мъжки работя

и с  мъжете мегдани деля,

мъкна тежки и груби хомоти,

зъби стискам, когато греша…

 

В този свят за мъжете създаден,

не по мъжки дарявам живот,

наранят ли ме  –  все още  плача,

още вярвам в добро и във зло.

 

Да, навярно съм мъжко момиче,

но по женски съм вярна до гроб ,

мъж залюбя ли – силно обичам

и по женски дарявам  любов.

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??