28.06.2023 г., 19:55 ч.

Мъка 

  Поезия » Любовна
234 0 0

Понякога се питам защо съм се родила.

Дали, за да изплащам нечий чужд грях със сила?

 

Сила, която се изчерпва, щото и аз човек съм.

Душата иска молитва спокойна, като нежен сън.

 

Спокойствие жадува то. Слова пропит със смях,

усмивка в топлите очи. Нима желае толкоз много?

 

Уви, животът несправедлив е. Ограбва без жал сърцето,

а и гледа го с интерес как стене и се мъчи самотно.

© Сиси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??