27.01.2009 г., 18:49 ч.

Мълчание 

  Поезия
515 0 1
 

МЪЛЧАНИЕ

 

Ако поискаш

даже на шега да ме попиташ -

"Какво съм аз за теб сега?" -

ще те помоля  да се вгледаш във цветята,

напролет тръгнали да порастат.

Във облака през лятото надвиснал,

за който толкова се молихме, нали?

Във този свят така далечен,

поднесен ми от твоите ръце.

 

Но по-добре

недей ме пита,

не бих могла

аз всичкото това да изрека.

Ще замълча -

а моята душа се крие

във тези неизречени слова!

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??