13.05.2006 г., 12:51 ч.

Мъничка душа 

  Поезия
1068 0 0
Между стръкове зелени,
между дъхави цветя,
свойта мъка ще излея,
върху майката земя.

Ще разкажа аз на всички,
мъката си от душа,
и ще грейне пак в сърцето,
мъничката светлинка.

Ще дочуе и щуреца,
мойта мъничка душа,
и ще тръгне той да пее,
да разказва на света.

Ще разказва за полето,
за зелената трева,
ще разказва за детето,
и за моята душа.

© Пенка Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??