29.08.2014 г., 20:19 ч.  

Мъничка звезда 

  Поезия » Любовна
353 1 0

Спиш ли вече?... Дано не те събудих!

Просто исках да ти пожелая лека нощ!

Вълшебни сънища ти желая да сънуваш,

изпълнени с нежност и любов!

 

Искам аз при тебе тихо да пристъпя,

да гледам с обич спящото лице

и после леко с устните да вкуся,

твоите устни, сладки като мед.

 

Жадувам още с ръцете си горещи

да милвам нежно твоето лице,

твоя сладък сън да пазя

и в него да сънуваш само мен.

 

А когато тихичко нощта се мине

и дойде новата зора,

аз в мъничка звезда ще се превърна

и ще чакам тебе пак в съня.

 

 

 

 

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??