Спиш ли вече?... Дано не те събудих!
Просто исках да ти пожелая лека нощ!
Вълшебни сънища ти желая да сънуваш,
изпълнени с нежност и любов!
Искам аз при тебе тихо да пристъпя,
да гледам с обич спящото лице
и после леко с устните да вкуся,
твоите устни, сладки като мед.
Жадувам още с ръцете си горещи
да милвам нежно твоето лице,
твоя сладък сън да пазя
и в него да сънуваш само мен.
А когато тихичко нощта се мине
и дойде новата зора,
аз в мъничка звезда ще се превърна
и ще чакам тебе пак в съня.
© Пламена Владимирова All rights reserved.