8.07.2011 г., 21:53 ч.

Мътни времена 

  Поезия » Гражданска
355 2 1

          МЪТНИ ВРЕМЕНА

 

Такива мътни времена

навярно винаги ще има..

О, дяволските семена

ще се  множат и догодина!...

 

И във такива времена

теглото ни  ще продължава,

докато хитрата змия

не скапе нашата  държава...

 

 

Но ний не мислим за това...

От завист ще се изядеме...

Виним горката си съдба!

И само  в злото се кълнеме.

 

В нас няма правила и ред.

Заровена глава  на щраус!...

Не виждам  добро  занапред...

Животът ни е пълен хаос!...

 

И шибаното Общество

все псува нашата държава,

тъй както в турско е било...

Не може тъй да продължава!...

 

Бандюгите са  все на власт...

Позорът ни не носи слава!

О, дебнем се до късен час.

И контрата у нас остава!

 

Не можем да се променим...

И Господ акъл не ни дава...

На  Злото ний сме синоним!

И Злото  все ни управлява!

 

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Трябва да впрегнем този гняв във някаква форма на борба. Поздравления, Христо!
Предложения
: ??:??