26.05.2009 г., 0:37 ч.

На 18 

  Поезия » Друга
603 0 2

На осемнайсет години стана                                              

моята непослушна сестричка,

макар палава да е,

желая и никого да не е самичка.


Желая ú здраве, щастие, късмет

и винаги да има човек до себе си,

всичко при нея да е наред

и да бъде по-отговорна в действията си.


Винаги да бъде засмяна,

желая ú го от сърце.

Вече сестра ми е голяма,

не разбрах кога порасна това дете.


На моята сестра Магдалена

24.05.09.

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??