4.02.2007 г., 0:55 ч.

На Александър 

  Поезия
873 0 2

На Александър

 

 

 

Угасна пламъка в очите ти,

пламъкът, който те държеше жив.

Останаха несбъднати мечтите ти,

а ти беше млад и толкова красив.

 

Смъртта вратата си отвори,

а ти прекрачи жестокия и праг.

И след теб се тя затвори,

оставяйки те сам във тишина и мрак.

 

А може би сега блестиш в небето,

със ярката сила на една звезда.

Не знам... но винаги в сърцето

ще пазя спомена, че ти живя!

 

 

28.08.2005г.

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??