18.07.2009 г., 14:39 ч.

На Андриан 

  Поезия » Любовна
592 0 0

Аз се нося по течението на време

а то вечно ме отдалечава от теб

Нощем аз забравям твоето лице

и с утрото припомням си го с мъка

 

Виждаш ли ме как стоя тук

Кротко чакам да кажеш нещо

А ти в мълчание пропит

само гледаш ме и се усмихваш нежно

 

Ослепях с надежда да те видя

Застанала сама в мрака взирам се в теб

Оглушах за да  чуя отново "Обичам те!"

 

 Отровата във вените ми

един ден ще докопа сърцето ми

Остана само време

да чакам и да мисля аз за теб

© Дели Статева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??