12.09.2007 г., 22:13 ч.

На баща ми 

  Поезия
860 0 7
посветено на баща ми Владимир Методиев Кусев, който си отиде от този свят на 19.03.2004 г. , шест месеца преди да се роди внукът му.

Има дни, в които ми липсваш безкрайно.
Като чук удря мъката в мен.
Ти ме обичаше тъй всеотдайно...
Страшно пуст е животът без теб.

Нямам време до гроба ти, татко, да дойда.
А тъгата без жал ме яде...
Нямам време, защото до мен, скъпи татко,
твоя внук - Владимир днес расте.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??