Sep 12, 2007, 10:13 PM

На баща ми 

  Poetry
861 0 7
посветено на баща ми Владимир Методиев Кусев, който си отиде от този свят на 19.03.2004 г. , шест месеца преди да се роди внукът му.

Има дни, в които ми липсваш безкрайно.
Като чук удря мъката в мен.
Ти ме обичаше тъй всеотдайно...
Страшно пуст е животът без теб.

Нямам време до гроба ти, татко, да дойда.
А тъгата без жал ме яде...
Нямам време, защото до мен, скъпи татко,
твоя внук - Владимир днес расте.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??