4.01.2015 г., 20:59 ч.

На брега 

  Поезия
341 0 0

Вървя по брега.

Бурно морето реве.

Сигурно ще вали.

Вълните морно полягат на плажа,

изплюли мокрия пясък.

Няма и  следа от топлия юли.

 

Старата лодка подгизнала,

празна стои.

Бои се от лютата зима.

Веслата невзети тъгуват,

любимата песен  в нощта не звучи!

 

Топъл шал небето намята.

Морето заспива.

Допивам поредната чаша сама.

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??