6.10.2007 г., 21:22 ч.

... на цвете 

  Поезия
1183 0 10
Един-единствен слънчев лъч
за най-любимото ми цвете,
отново хвърлям, в смъртен гърч
стрела, премерена в сърцето.

Единствената капка дъжд
за моето, най-нежно цвете
и сякаш, като изведнъж
светът протече, ти прочете...

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??