26.03.2009 г., 21:35 ч.

На Десислава 

  Поезия » Друга
676 0 0

Мило, слънчево дете,

изпълваш с обич майчино сърце.

И днес на твоя празник весел

подарък всеки е донесъл.

 

Но най-големият ти дар,

който никой друг не ти е дал,

се крие в моето сърце

и топли се във двете ми ръце.

 

Това е обичта безбрежна,

това е ласката ми нежна.

Честит ти празник, мило Деси,

благодарна съм, че Господ те донесе,

 

да грееш в ласкавия ден,

да бъдеш ангел прероден.

За мен и твоята сестричка

ти си като пойна птичка.

© Тонка Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??