18.05.2007 г., 16:42 ч.

НА ДЪЩЕРЯ МИ 

  Поезия
1232 0 9
 

Съкровище си ти несметно,

бисерче във ручейна вода

и щастие безкрайно, и неземно,

ти, моя свидна, малка дъщеря!

Блести усмивката ти, озарява

и сгрява всичко живо в мен,

с трепет нежен ме пленява,

вълшебен пламък, окрилен...

Гори любов във детските очици

и слънчев лъч погалва златните косици...

Красиво е, безмерно опиЯние...

изпълва ме от край до край!!!

И детските ръчички нежни

обгръщат сякаш цялата дъга,

тъй пухкави и белоснежни,

прогонват всякаква тъга!

Съкровище си ти неземно,

неземно и необикновено...

и с гордост те зова сега:

"Обична, мила дъщеря!..."

........

С безкрайна нежност и любов на Ния....

© Деси Инджева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??