Всички приказват червеното –
цвят на любовта, на пламъка.
Но в синьото, онова тъмното,
като очите ѝ кафяви, тъмно и дълбоко
Бледото ѝ, безцветно лице изпъкваше
Острите ѝ черти се виждаха
Бяха видни, по-ясни,по- силни
Скулите ,които не харесваше
се открояваха
Но скри ги Тя,
погуби ги тези черти ,
за които другите завиждахме
Скри ги зад косите си
абаносови,гъсти и дълги
Погуби женствеността си,но остана същата.
От Рина
© Рина Д. Всички права запазени