18.09.2010 г., 17:16 ч.

На един "есенен" мъж 

  Поезия » Любовна
1732 1 8

 

 

Пулсира нямото мълчание

като гореща вена помежду ни

и гоня  това вечно разстояние,

което живота ни разтърси.

 

 

 

 

 

И капчиците сълзи по лицето ми -

следи от закъсняло разкаяние -

следват дирите от слепи пътища,

по които бягам и те търся.

 

 

 

 

 

И само по очите ти безмълвни

откривам чувството необяснимо,

че нищо между нас не е приключило,

че Любовта не си отива.

 

 

 

 

 

 

 

http://vbox7.com/play:5783725b

 

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??