28.05.2019 г., 11:16 ч.

А една жена 

  Поезия » Любовна
448 0 0

НА ЕДНА ЖЕНА

 

Тръгваш ти след грижите си земни.

И далеч ще бъдеш много дни.

Само с думи непотребни

пламъка ще храниш, може би.

 

Чувства хладни трайно се разхождат –

в свят от цифри, ропот и злина.

Сивотата мрачна ме пробожда.

Нощ е. И безмълвна тишина.

© ИВАН МИЛАНОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??