19.11.2008 г., 7:47 ч.

На една силна жена 

  Поезия » Друга
715 0 9
Със силата във себе си успя,
впрегна я в духовната юзда.
Господ, смелите подкрепя във беда,
а ти стократно заслужаваше това.

Извиваше се, но не падаше,
страдаше душата ти в сълзи
обливаше сърцето и го давеше,
но никога не промълви.

Слабост не показа, не помоли,
поваляше неволите като титан,
за хората се жертваше до болка,
но удържа житейския си стан.

А усмивката ти грейнала да свети
на благородното лице.
Благословена да си и нека вечно
любовта е в твоето сърце!

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??