13.10.2019 г., 18:27 ч.

На Господ 

  Поезия » Любовна
866 1 0

              На Господ

 

Благодаря Ти, че Я има, Господи!
     Благодаря Ти, че Я има!
Да стопи във душата ми дългата зима
       и сърцето от камък
да обвие в милувки от пламък.

 

Знам, че Тя не ме обича.
“Обичам те!” – никога не изрича.
Но това няма значение,
щом мога да Я виждам.
Тя е Вдъхновение!

 

Не ми Я отнемай, Господи!
Не ми Я отнемай!
Последната надежда от душата не вземай!
Нека с мен да си общува,
докато душата ми нежно Я целува.

© Леденпламък Леденпламък Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??