25.10.2019 г., 15:13 ч.

На гроба ми 

  Поезия » Свободен стих, Друга
546 0 2

На гроба ми носи
все жълти рози...
Помълчи си, поплачи,
свещ недей да палиш.
Бях грешна, свещите
са само за светици...
В мрак съм, няма светлина
и не искам да я виждам,
никога, нито пък сега...
Цветни дрехи облечи,
не заслужавам траур,
празник е не мислиш ли?!
Светъл бе денят
във който си отидох,
церемонията беше хубава нали!?
Но защо сега ще страдаш,
щом приживе,
обърна се на другата страна...
Не ме прегърна...
Сега няма смисъл от това!


Екатерина Глухова

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??