9.02.2009 г., 0:02 ч.

На гълъба във моята душа 

  Поезия » Друга
1080 0 32


На гълъба във моята душа

усмихвам се и кротко го погалвам.

Той вече е с опърпани крила,

но все към мен глава протяга.


И странно може би е, че в синхрон

са неговият полет и мечтите.

Той чака на панелния балкон

да полетиме двама в висините.

 

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??