22.07.2008 г., 10:51 ч.

На инат 

  Поезия
640 1 5

На инат

 

Не се кълни! Не ме обичай, казах!

Една игра бе всичко между нас.

Върви си! Искам да ме мразиш!

Ти плачеше, а аз след теб се смях...

 

Но пак смехът горчив на устните застива...

Недей така да гледаш в моите очи,

защото там едничка истина ще видиш,

че чужд за мене днеска ти не си.

 

Затичвам се след тебе към вратата,

съзнала, че е твърде късно, може би.

А ти към мен обръщаш се и казвам:

„Прости ми! Още те обичам! Остани!”

© Елмира Митева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??