На кръстопътя на надеждата е спряло
очакването ми за страстното начало.
На всичко, идващо до мен, поставям име -
съдба, любов и... пътепоказател,
така и то изпъква, казва сякаш: "Позови ме!"
А аз съм вещ естествоизпитател,
политнал устремно на вярата с крилата,
в една посока свята - свободата!
05.11.2007г.
© Мери Попинз Всички права запазени