20.09.2017 г., 22:25 ч.

На късмет 

  Поезия
346 0 4

 

Вие, нямате ли майки? 
Нямате ли си деца, 
че слугувате на шайка
в мафиотската страна? 

 

Милички са ви парите
и робувате на тях. 
Не продавайте мечтите, 
че ще плачете за тях! 

 

Грешките са поправими, 
но системата е грях. 
Питах се защо ви има
и да питам вече спрях. 

 

Хаосът завзе земята, 
ледниците се топят, 
а в тунела,  светлината
избледнява, но отзад. 

 

Всяко сложено начало
има край в законен ред. 
Времето сега е спряло, 
но... Желая ви късмет! 

 

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??