15.02.2009 г., 10:06 ч.

На М. 

  Поезия
457 0 0
Обичам те толкова много,
без теб за мен няма живот.
Обичам те толкова много,
ти - единствена звезда в тъмен небосвод.

За мен си въздуха, храната,
поддържащи живота в мен.
За мен си водата,
разведряваща ме в топъл ден.

Ти си мойта пътеводна светлина,
показваща ми пътя в мрака.
Тъй както Полярната звезда
е спасението на моряка.

Ти си слънцето в небето,
съживяваш моя мъртъв свят.
Ти си чудото, което
внесе в него цвят!

© Стефан Богданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??