19.02.2010 г., 11:43 ч.

На майка ми 

  Поезия
868 0 5

Все те търсех, очаквах, жадувах,
все си мислех, че чудо ще стане,
все те молех и все те бленувах,
но не се върна ти при мен, мамо.

Все пронизваше вътре във мене
пропаст, зейнала някъде вляво,
все ми липсваше, нещо отне ми
и без теб не се чувствах аз цяла.

Знам, че имам си ангел хранител,
знам, не можем смъртта да прогоним,
но дълбоко във нашта обител
сълзи кървави, страдайки, роним.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??