8.10.2013 г., 23:25 ч.

На мама 

  Поезия » Друга
380 0 2

Пътят на живота е страшен особено налага ли се сам да го вървиш.

Изпълнен е той с трудност и тъга.

Добре, че, майко моя, беше ти, добре, че Бога шанс ми даде

ангел да наричам с майчините имена.

По пътя страшен ти никога не пусна моята ръка.

Ти си моя въздух, ти си моята душа.

Цял живот няма да ми стигне, мила мамо, да ти кажа

колко те обичам, колко ти благодаря. 

Нито цял живот, мамо, нито два!

© Моника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??