14.12.2007 г., 16:38 ч.

На Мартин 

  Поезия
692 0 1
Ти ми каза, че надеждата умира последна,
а знаеше ли, че ти си последната ми надежда?
Ти ми каза, че болката е просто поредна,
но остава тя вечна, щом сърцето така ми нарежда.

Сега има и други, които като теб ме вълнуват:
едни ме радват, други раняват;
едни са истински, други пък се преструват,
но за разлика от теб, те в сърцето ми не остават.

Заблуждавах се, че за мене вече си спомен,
че някъде в миналото съм те оставила,
но споменът явно ще остане вековен,
щом след толкова време още не съм те забравила.

© Петя Микова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??