25.09.2008 г., 13:17 ч.

На мен, за рождения ми ден 

  Поезия » Философска
474 0 2

Този ден ще е различен -

чувствам го със сърцето.

Няма да се заричам

да преплувам морето.

Рибен курбан ще сторя

за берекет и сполука.

Дума не ще проговоря

за босия, сгазил лука.

Кривата ще утешавам -

правият път е най-труден.

Който пръв стигне, е праведен,

паднеш ли - си изгубен.

Някъде чака ме близка -

двойница и посестрима.

Гледа ме, палци стиска

да се срещнем навреме.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??